AUDIOVOX SOUND proizvodi specijalno za Vas individualne slušalice (Custom In Ear Monitors) sa NAJKVALITETNIJIM ZVUKOM koji se dobija od komponenti vrhunskih svetskih proizvođača. Custom In-Ear monitors (CIEM), su slušalice izrađene po meri uha koje pružaju vrhunski kvalitet zvuka, redukciju ambijentalne buke kao i komfor. CIEM slušalice koriste profesionalni muzičari, audio inženjeri, ton-majstori i svi oni koji žele da uživaju u kvalitetnom zvuku uvek i svugde.

 

Individualne slušalice sadrže posebne zvučnike za svaki opseg zvuka (niski, srednji i visoki tonovi) što daje višestruko bolji kvalitet zvuka od standardnih slušalica. Kućište individualnih slušalica se pravi prema obliku slušnog kanala svakog pojedinačnog korisnika što daje vrhunski komfor nošenja i superioran zvuk, eliminiše spoljnu buku i mogućnost ispadanja. Audiovox Sound individualne slušalice povezane bežičnom vezom sa miksetom predstavljaju vrhunski izbor kao monitor slušalice za bilo koju vrstu živog nastupa.

 

ZAŠTO TREBA DA NABAVITE AUDIOVOX SOUND SLUŠALICE

One će Vam pružiti: 

- Superioran kvalitet zvuka

- Optimizacija jačine zvuka

- Eliminacija distance

- Rešen problem pozicioniranja

- Eliminisana mikrofonija

- Zaštita sluha

- Stereo monitoring

- Mobilnost prilikom nastupa

- Portabilnost

 

Naše bogato iskustvo od preko 30 godina u oblasti audiologije i radu sa osobama kojima zvuk puno znači dalo nam je ideju da ponudimo vrhunsko zvučno iskustvo osobama koje se profesionalno bave muzikom ili su ljubitelji kvalitetnog zvuka. Višedecenijsko specijalizovano iskustvo u oblasti zvuka i stručni kadar koji čine audiolozi i elektroinžinjeri garant su vrhunskog kvaliteta profesionalnih individualnih monitor slušalica (Custom In Ear Monitors (CIEM)). 

Komponente od kojih se izrađuju individualne monitor slušalice se nabavljaju od najboljih svetskih proizvođača specijalizovanih za ovu oblast. Naš tim stručnih audiologa i elektroinžinjera je uvek na raspolaganju da pruži podršku i pomoć korisnicima sa ciljem da se iz svakog para slušalica uvek dobije zvuk vrhunskog kvaliteta. 

 

PROCES NABAVKE INDIVIDUALNIH SLUŠALICA (Custom In Ear Monitors (CIEM))

1. ZAKAZIVANJE TERMINA ZA KONSULTACIJE

2. DOLAZAK NA KONSULTACIJE 
(izbor modela individualnih slušalica i uzimanje otisaka po meri slušnih kanala)

3. PREUZIMANJE INDIVIDUALNIH SLUŠALICA