ConnectLine za povezivanje slušnih aparata sa drugim uređajima (Adapter za telefon, TV adapter, Sreamer Pro), Oticon Remote Control, Oticon Amigo, budilnici namenjeni osobama sa oštećenim sluhom, prostorne petlje, bebi alarmi

Oticon pomoćni uređaji

ConnectLine je kompletan integrisani sistem koji je jednostavan za upotrebu i omogućava da se dobiju maksimalne koristi od nošenja slušnih aparata. Ovaj sistem funkcioniše sa svim Oticon wireless slušnim aparatima pojačavajući pozitivna iskustva slušanja i komunikacije kao što su razgovor preko mobilnog ili fiksnog telefona, gledanje televizora, slušanje muzike, video razgovor i slično. ConnectLine sistem se sastoji od sledećih uređaja: Streamer Pro, Adapter za telefon, TV adapter i Mikrofon.

 

 

Aplikacija Oticon ConnectLine App za iPhone, iPad, iPod touch i Android pametne telefone i tablete omogućava korisnicima da iskoriste sve prednosti ConnectLine sistema sa jednog mesta. Ova aplikacija se može besplatno preuzeti na App Store i Google Play.

 

 

 

Oticon Remote Control 2.0 je daljinski upravljač koji se može koristiti za podešavanje jačine zvuka slušnih aparata i promenu programa za prijatnije iskustvo slušanja. Može da se koristi sa svim wireless Oticon aparatima i pogodan je za korisnike koji su izabrali designRITE, IIC ili CIC modele bez dugmadi ili osobe koje imaju problema sa upotrebom malih dugmadi.

 

 

Oticon Amigo je sistem koji šalje zvučne signale direktno u dečije uši za bolje razumevanje govora u bučnim okruženjima i sastoji se iz tri komponente: mikrofona, predajnika i prijemnika. Mikrofon hvata glas osobe koja ga nosi a predajnik šalje direktno u prijemnik osobe koja sluša da  bi  se  pojačao  u  njihovim  slušnim  aparatima. Jako je bitno tokom razvoja dece da mogu dobro da čuju učitelja u bučnoj učionici, da prate instrukcije tokom dodatnih aktivnosti (sport itd.), normalno gledaju TV sa porodicom i da im bude smanjen napor prilikom slušanja.

 

Audiovox ima u ponudi i specijalne budilnike namenjene osobama sa oštećenim sluhom, bebi alarm (nadzor), kao i prostorne petlje za TV i stereo sisteme. Za detaljnije informacije o svim pomoćnim uređajima, kontaktirajte neko od naših predstavništva koja možete videti kada kliknete na OVAJ LINK.

(Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.)