AudioVoxKuća dobrog sluha

Audiovox je generalni distributer slušnih aparata danske kompanije Oticon. Iskustvo u oblasti slušnih aparata koje Oticon stiče od 1904. godine i uspešna saradnja sa Audiovox-om od 2000. god, garancija su kvalitetne brige o vašem sluhu. Slušni aparati Oticon su diskretni i uvek sa najnovijom tehnologijom.

AudioVox

Upoznajte naše zadovoljne korisnike slušnih aparata

Prof Dr Lukas Rasulić

Prof Dr Lukas Rasulić

Moje ime je Lukas Rasulić i kao neurohirurg, profesor na Medicinskom fakultetu i član mnogobrojnih udruženja, svakog dana komuniciram sa velikim brojem ljudi. 
Unazad više godina znam za oštećenje sluha koje mi je predstavljalo poteškoće u komunikaciji sa ljudima. Kvalitet života i svakodnevno funkcionisanje mi je bilo značajno poremećeno te sam potražio stručnu pomoć. 
Nabavljeni su slušni aparati u Audiovox-u i to je​ ...

JEDNOSTAVNA PROCEDURA ZA BOLJI SLUH

Zakažite besplatnu proveru sluha

AUDIOVOX DOLAZI DO VASPogledajte kada smo u Vašem mestu

Primajte najnovije vesti u vezi sluha na VAŠ email

Sajt www.audiovox.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke. Opširnije