Kompanija Oticon je jedna od najstarijih i najvećih svetskih proizvođača slušnih aparata sa veoma dugom tradicijom u ovoj oblasti koja garantuje vrhunski kvalitet proizvoda. Oticon u 2021. godini je proslavio 117 godina postojanja a počeci rada firme sežu u 1854. godinu, u vreme kada je Hans Stefan Demant u danskom gradu Odenseu osnovao radionicu za izradu satova. Hans Demant je prvi slušni aparat prodao 1904. godine a pošto je interesovanje bilo veliko on se posvetio poslu prodaje slušnih aparata, kao distributer aparata u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj. Nakon početnog uspeha broj zaposlenih se konstantno uvećavao a proizvodni kapaciteti su se postepeno proširivali. Kompanija Oticon je vremenom postala najveći proizvođač slušnih aparata na svetu.

Oticon je danas međunarodna kompanija koja proizvodi i distribuira slušne aparate ljudima u preko 120 zemalja širom sveta. Oticon svake godine ulaže velika sredstva u razvoj naprednih tehnologija i vrlo često prvi uvodi revolucionarne tehnološke novine kod slušnih aparata.

Modeli Oticon slušnih aparata su vrhunskog kvaliteta i savremenog dizajna i mogu korigovati različite stepene oštećenja sluha, od lakih do veoma teških. Savremeni slušni aparati su u potpunosti digitalni a njihov zvuk je prirodan. Pored naprednih tehnoloških rešenja, mnogi modeli imaju i bezičnu konekciju sa mobilnim telefonom tako da mogu da olakšaju telefoniranje dok vozimo bez potrebe da držimo telefon u ruci.

Oticon je u bivšoj SFRJ počeo prodaju svojih aparata preko firme Jugolek iz Beograda davne 1965. godine. Oticon je od tada do danas neprestano prisutan na domaćem tržištu i zasluženo nosi epitet kvalitetnog i pouzdanog proizvođača. Audiovox. d.o.o. iz Beograda je godinama unazad generalni distributer slušnih aparata i opreme kompanije Oticon za teritoriju Srbije.

ZAŠTO SU OTICON SLUŠNI APARATI KVALITETNI?
KLIKNITE OVDE I SAZNAJTE >>>