Kao što mu samo ime govori, MORE (više) pruža korisnicima više iskustva u slušanju u svakodnevnom životu. MORE je slušni aparat sa više brzine, preciznosti i kvaliteta slušanja.

Revolucionarna inteligentna tehnologija koja prepoznaje 12 miliona zvukova iz stvarnog života daje mozgu više informacija neophodnih za bolje razumevanje govora uz manje napora i sposobnosti boljeg pamćenja. Oticon MORE koristi Duboku neuronsku mrežu kako bi prepoznao šta treba istaći u prvi plan čujnosti (zvuci većeg interesa), a šta treba ostaviti u pozadini (zvuci manjeg interesa). Na taj način stvara bolju razliku između izvora zvuka.

Nova Polaris platforma omogućava korisnicima da značajni zvukovi budu u ravnoteži sa zvukovima u okruženju. U situaciji kada korisnici razgovaraju sa grupom prijatelja u restoranu, žele da budu u mogućnosti da prate šta svi oni pričaju, ali i da čuju pozadinske zvuke kao što su buka u saobraćaju, rad ventilatora, muzika, žamor drugih ljudi, da uživaju u atmosferi mesta, ali da ih ona ne remeti u razumevanju.

MoreSound Intelligence i MoreSound Amplifier predstavljaju novinu u radu slušnih aparata. MoreSound Intelligence omogućava da se važni zvuci izdvoje od pozadinskih zvukova, dok MoreSound Amplifier omogućava da se ti zvuci čuju jasnije i čistije od pozadinskih zvukova kako bi korisnik imao potpuno razumevanje bez ometanja.

Noviteti koje poseduje Oticon MORE slušni aparat izdvajaju ga od prethodnih generacija aparata:


1. Poboljšan kvalitet razumevanja u izazovnim okruženjima zahvaljujući MoreSound Intelligence i Dubokoj neuronskoj mreži i poboljšana preciznost uz MoreSound Amplifier,
2. Poboljšan kvalitet zvuka zbog Polaris platforme koja ima povećani broj kanala za obradu zvuka,
3. Poboljšana povezanost zbog mogućnosti bežičnog povezivanja i sa Android telefonima.

Oticon MORE dolazi isključivo u mini RITE RC varijanti koja koristi punjive Litijum-jon baterije koje se pune za samo tri sata.

Posavetujte se sa našim audiologom i proverite da li je Oticon More pravo rešenje za vaš sluh!

(Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.)