Kompanija Audiovox je u sredu 24. aprila 2019. otvorila još jednu novu prodavnicu, ovaj put je to u centru Šumadije u Kragujevcu.

Nakon otvaranja nove prodavnice na Banovom Brdu, Audiovox nastavlja dalje širenje prodajne mreže sa cljem da se približi potencijalnim korisnicima slušnih aparata u Kragujevcu i okolini.

 

Audiovox prodavnica u Kragujevcu se nalazi na adresi Crvenog krsta 7, lokal 28. Prodavnica je na drugom spratu tržnog centra koji se nalazi neposredno pored parkinga za pacijente Kliničkog centra Kragujevac.

 

Radno vreme prodavnice je ponedeljkom, sredom i petkom od 8 do 16 časova, utorkom i četvrtkom od 9 do 16 časova i svake prve subote u mesecu od 9 do 13 časova.

Broj telefona za sve dodatne informacije i zakazivanje termina je 034 63 91 491.

 

Od sada u novoj Audiovox prodavnici u Kragujevcu moći ćete da proverite sluh, dobijete stručne savete u vezi sluha, isprobate najsavremenije slušne aparate danske kompanije Oticon i kupite baterije i ostali potrošni materijal.

Povodom otvaranja nove prodavnice u Kragujevcu, za prve posetioce je obezbeđen  prigodan poklon dok traju zalihe. Više fotografija sa svečanog otvaranja prodavnice pogledajte u galeriji koja se nalazi ispod.