Osnovna delatnost preduzeća je distribucija slušnih aparata svetskog lidera danskog proizvođača Oticon. Audiovox je osim za Oticon generalni zastupnik i za proizvođača audiološke opreme Interacoustic, proizvođača traheostomskih kanila Fahl, proizvođača implant sistema Oticon Medical i  proizvođača pomoćnih slušnih uređaja PhonicEar. Pored zastupništva, firma se bavi i prodajom baterija za slušne aparate i sredstva za čišćenje, izradom individualnih oliva i antifona po meri, a obezbeđen je i servis u garantnom roku i van garantnog roka sa velikim lagerom delova.

Preduzeće Audiovox d.o.o. je osnovano 06.06.2000. godine u Beogradu. Stalnim ulaganjem u poslovanje i širenjem prodajne mreže Audiovox je stigao do pozicije da trenutno ima 18 predstavništva širom Srbije u kojima vrši distribuciju Oticon slušnih aparata sa tendencijom daljeg širenja.

Preko trideset zaposlenih ljudi različitih specijalnosti (defektolozi, elektro inžinjeri, orl specijalisti, medicinske sestre, protetičari...) ulažu ogromne napore da zadovolje potrebe osoba sa oštećenim sluhom kao i lekare koji dijagnostikuju i leče ove pacijente.

Audiovox je tokom godina postojanja izrastao u lidera na tržištu Republike Srbije u oblasti audiologije i audiološke opreme. Svoje poslovanje Audiovox je proširio i na teritoriju Makedonije gde je postao generalni zastupnik kompanije Oticon i brzo preuzeo lidersku poziciju.